طراحی سایت طراحی سایت طراحی سایت طراحی سایت
امروز : چهارشنبه ۱۴۰۳/۱۱/۳

عمومی

درباره مرکز آرامش

مرکز مشاوره و ارایه خدمات مامايی آرامش طبق ضوابط و مقررات وزارت بهداشت، درمان وآموزش پزشكي جهت انجام خدمات مامايي در سطوح مختلف بهداشتی دائر گردیده است و آماده ارائه خدمات مراقبتی و بهداشتی به بانوان محترم می باشد.

موسسين :
تعدادی از کارشناسان با سابقه مامايی و از اعضای انجمن علمی مامايی ايران موسسين اين مرکز می باشند که ساليان زياد در امور مختلف درمانی و آموزشی فعاليت داشته و نيز به عنوان مربی رسمی ورزشهای دوران بارداری, کلاسهای مختلف آموزش مامايی در بيمارستانها و مراکز درمانی و ساير موسسات برگزار کرده اند. همجنين اين مرکز از همکاری پزشکان و کارشناسان مجرب و باسابقه ديگر نيز در بخش‌های مختلف بهره می برد.

خدمات ارائه شده در مرکز:

1 - مشاوره (بلوغ، قبل از ازدواج،قبل از بارداری، زناشوئی و...)

2- دوره‌های آمادگی برای زایمان کم‌درد (تغذیه مادر باردار، ورزش دوران بارداری، بیوفیدبک و..)

3- مشاوره تغذیه مادر و کودک ، پایش نوزاد، مشاوره رشد و تکامل نوزاد

4 - واکسیناسیون ، تنظیم خانواده

5 - ماساژ نوزاد و ورزش مادر ونوزاد به منظور سلامت و تناسب اندام

6 - آموزش ریلکسیشن و یوگا (به منظور کاهش استرس، افزایش تمرکز و تقویت جسمی)

7 - مشاوره یائسگی(تغذیه، عوارض یائسگی و تمرینات ورزشی تقویت عضلات لگن پ‍یشگیری از مشکلات ادراری)

8 - مشاوره و آموزش سبک زندگی برای هر گروه سنی خانواده

9 - خدمات مامایی در منزل

10 - پاپ اسمیر

11 - کارگاه‌های آموزشی بهداشت فردی (مراقبت‌های بهداشتی، پوست و مو، تغذیه و ورزش)

12- مشاوره‌های روانشناسی با بهره‌گیری از مشاورین مجرب و با سابقه روانشناس

نشانی: تهران - میدان رسالت- خیابان هنگام- بالاتر از فرجام- پلاک ۱۹۷- طبقه دوم- واحد ۵


تلفن‌های تماس:

۷۷۱۸۵۰۱۴ -
۷۷۱۸۵۰۷۷
-
۰۹۰۳۵۱۸۴۳۸۱

77185014 - 77185077

تعیین وقت همه روزه : صبح ها: ۹ الی ۱۳ بعدازظهر: ۱۵ الی ۲۰

-


شماره مشاوره تلفنی: 9099071652
تماس از سراسر کشور با تلفن ثابت

تبلیغات متنی

یوگا چیست؟

روزانه هزاران نفر در سراسر جهان یوگا میکنند .علت گرایش اکثر این افراد به یوگا قدرت و  خاصیت آرامش بخشی و تنش زدایی تمرین های آن است.در واقع بسیاری از انسانها برای رهایی از استرسهای گوناگون به یوگا پناه آورده اند.سودمندی تمرینات یوگا طی قرنها به بوته تجربه و امتحان گذاشته شده است.تمرینات گوناگون این شیوه بهزیستی میتواند با اطمینان کامل برای سنین مختلف مفید واقع شود.در واقع افراد در هر سنی (از کودکان خرد سال تا افراد کهنسال )می توانند یوگا کنند و از فواید بی شمار آن بهره مند شوند.حتی افراد مبتلا به بیماریهای مختلف نیز می توانند یوگا را انجام دهند.سودمندی حرکات یوگا در بهبود و درمان بسیاری از بیماریها از سوی پژوهشگران دانش پزشکی به اثبات رسیده است.

یوگا علم و هنری برای سالم زیستن است.که پیشینه آن به حدود 5هزار سال قبل از میلاد مسیح می رسد.افزون بر جنبه های درمانی ،یوگا به موضوع سلامتی و رشد ابعاد روانی ومعنی بخشیدن به فرایند زندگی انسان نیز توجه فراوان دارد.

یوگا مجموعه ای از تمرینات بدنی ،تنفسی،وذهنی در جهت دستیابی به بهداشت جسمی و روانی است.در تمرینات یوگا فرد می آموزد که چگونه در طول زندگی بر آگاهی خود بیفزاید .یوگا به هیچ مذهب مکتب مرام خاصی تعلق ندارد.هرکس با هر عقیده و مذهب و هر فرهنگ و هر سطحی از تحصیلات می تواند از درسها و تمرینات یوگا بهره مند شود.مقاومت جسمی –روانی وتقویت دستگاه ایمنی بدن عوامل بسیار مهمی هستند که حساسیت ،زود رنجی و آسیب پذیری فرد را در برابر بیماری های گوناگون ،نا همواریهای زندگی و تنشهای روانی کاهش می دهند.و موجب می شوند که انسان چون درختی تنومند و استوار در برابر بسیاری از طوفانهای زندگی ایستادگی کند.

رکن اول یوگا (یاما )درست اندیشی و پرهیز از افکاری که بهداشت روان را به مخاطره می اندازد. درست اندیشی آغاز راه یوگا است .فکر سالم ،آرامش روح و روان انسان را به ارمغان می آورد.به عقیده پاتانجلی حفظ اندیشه سالم با پرهیز از تفکر ناسالم امکان پذیر است.او 5 اصل مهم پرهیز کاری را به شرح زیر پیشنهاد میکند:

-آهیمسا: پرهیز از هرگونه آزار جسمی و روانی به دیگران و ایجاد روابط محبت آمیز.

-ساتیا :پرهیز از اعمال اشتباه و بدور از واقعیت و حفظ صداقت راستی و درستی.

استیا :پرهیز از طمع ،احترام به حق و حقوق دیگران .

براهماچاریا:تسلط بر غرایز و خلوص در اعمال.

آپاریگراها:پرهیز از وابستگی های مادی.

رکن دوم یوگا (نیاما):

اصولی چون سوچا ( خلوص جسم ، روان ،رفتار) سانتوشا ( رضایت فکری ،ایجاد انتظارات مناسب) تاپاس (ریاضت و تقویت اراده )سوادهیایا ( مطالعه طبیعت خویش یا خود شناسی ) ایشواراپرانیدهانا(رضا و تسلیم در برابر خداوندیا ایمان به آفریدگار خویش )

رکن سوم یوگا (آسانا):

یعنی ورزش های جسمی که سلامت بدن را به ارمغان می آورد این بخش نرمشها و حرکت های بدنی ویژه ای را در بر میگیرد.پایداری در اجرای صحیح آسانا های یوگا باعث حفظ  سلامت جسمی و روانی می شود . این بخش از یوگا عملی و آسانتر است و به همین دلیل بیش از قسمتهای دیگر مورد توجه و آموزش قرار می گیرد .تمرین های بدنی یوگا در زدودن سموم و مقابله با عوامل بیماری زا و پاکسازی بدن موثر است .حفظ تراکم استخوانی ، افزایش نیرومندی و انعطاف پذیری بدن از آثار مهم آسانا های یوگاست .به گفته حکیم پاتانجلی آسانا میبایست با آرامش بدون تنش و با مهارت انجام شود تا ذهن و بدن با هم همسو شود و انسان ار مرحله ی تضادهای فکری عبور کند و مسیر شناخت خویشتن را هموار سازد.

رکن چهارم یوگا ( پرانا یاما):

یعنی تمرین های تنفسی که اجرای آنها باعث افزایش سطح انرژی عمومی بدن می شود . اگر تنفس به بی نظمی و آشفتگی دچار شود ،ذهن نیز گرفتار پریشانی و اضطراب خواهد شد . ثبات و آرامش تنفس باعث حفظ نظام فکری ،آسودگی روان و رشد نیروی اراده می شود .

 آسانا یا حرکات بدنی یوگا :

اجرای صحیح و کامل آسانا های یوگا موجب افزایش استقامت ،انعطاف پذیری ، چابکی و سبکی بدن می شود. نام حرکات یوگا با الهام از طبیعت ، حیوانات و شباهت هر حرکت با موضوعی خاص انتخاب شده است با انجام دادن این حرکات نیروهای جسمی و روانی انسان با هم هماهنگ و همسو می شوند.انجام دادن انواع آسانا ها برای همه ی افراد اعم از کودک ، نوجوان ، جوان ، باردار ، سالمند و حتی معلولان سودمند است

سودمندی آساناها هنگامی ظاهر می شود که آنها را مرحله به مرحله ، هوشمندانه و بدون تنش انجام دهیم اغلب افراد بر اثر فقر حرکتی ، مفاصلی ضعیف و عضلاتی سفت و منقبض دارند . به منظور آماده کردن و نرم کردن بر حسب وضعیت بدن در حین اجرای حرکت آساناهای یوگا را می توان در 9 بخش تقسیم کرد :

ایستاده – تعادلی –خم به جلو –خم به عقب – پیچ – معکوس –دراز کش – مراقبه ای – نشسته ساده

مطالب مرتبط

  • مطلب مرتبطی پیدا نشد.

ارسال نظرات

۱۰ دیدگاه برای “یوگا چیست؟”

  1. پروین موسوی گفت:

    اطلاعات مفید و خوبی ارائه کردید.متشکرم!

  2. ناشناس گفت:

    متشکرم از اطلاعات خوبی که دادید.

  3. نارین گفت:

    متشکرم از اطلاعات خوبی که دادید.

  4. نسیم گفت:

    یوگا را دوست دارم ولی هنوز خوب درکش نکردم

  5. سمانه گفت:

    خیلی متشکرم. فکرکنم با توصیفی که درمورد یوگا کردید درمان خوبی برای کولیت روده باشه.

  6. farzane گفت:

    man disk gardan v kamar daram.badanam ham kheili khoshk shode.dr ejaze yooga dadand vali ba voojood in badan khoshk mitarsam.mikhadtam nazare karshenadi shoma ro nedoonam.merci

پاسخی بگذارید

آخرین مطالب