قابل تشخیص هست قبلا خیلی سخت گرفته می شد …جدیدا اینطور نیست . الان نوع نگاه به این مساله فرق کرده چون اگر غیر از این بود خیلی مشکلات پیش می اومد
ولی در کل بعد روانی این مسئله هست که خیلی مهمه و متاسفانه هنوز جامعه ما فرهنگ این مسئله رو نپذیرفته.
کسانی که مراجعه می کنند از ۱۵ تا ۴۰ سال از هر قشری از جامعه هستند.
نکته اصلی در مورد پرده بکارت این است که داشتن پرده بکارت دلیل بر نجابت و پاکی دختر نیست و نداشتن آن نیز دلیل بی نجابتی و نا پاکی او نیست. پرده بکارت می تواند بر اثر یک کنجکاوی و یا یک حادثه از بین رفته باشد و یا اسیب دیده باشد ولی نجابت و پاکی یک دختر با یک حادثه یا کنجکاوی از بین نمی رود و همیشه با اوست.
عاملی که یک زن را از این قبیل رفتارها باز می دارد نجابت و پاکی طینت است که در این دوران گوهر با ارزشی است و نباید این گوهر با ارزش را با معیار نادرست داشتن یا نداشتن پرده بکارت سنجید.
ترمیم بکارت یک فریب است که فرد ترمیم کننده همیشه بار گناه آن را با خود در زندگی به همراه میکشد و شریک زندگی وی چنانچه روزی متوجه این فریب شود ممکن است نتواند با این حس فریب خوردگی کنار بیاید.
دیدگاه فرهنگ غرب به پرده بکارت:
بحثهای اخلاقی، حقوقی و پزشکی زیادی نیز در مورد این عمل مطرح است. این بحثها به ویژه پس از صدور رأی دادگاهی در فرانسه اوج گرفت که در آن قاضی درخواست طلاق یک فرانسوی مسلمان شده از یک دختر مسلمان را به دلیل باکره نبودن همسرش پذیرفت. قاضی در این حکم استدلال کرده بود که باکرگی از ویژگیهای اساسی یک دختر در هنگام ازدواج است.
این حکم اعتراضات زیادی را برانگیخت؛ از جمله یک فیلسوف زن فرانسوی هشدار داد که با رأی این دادگاه، تعداد زیادی از دختران مسلمان خواستار عمل ترمیم خواهند شد و این موجب تنش در روابط میگردد. انجام این عمل در بین پزشکان هم معترضان زیادی داشته و آن را واپسگرایی، تسلیم در برابر ارزشهای گذشته و دگماتیسمی و مغایر آرمانهای انقلاب فرهنگی توصیف کردهاند.
پاره کردن پرده بکارت
تغییر دیدگاهها
نگاه جامعه به موضوع بكارت دختران می بایستی متحول گردد. اگر دختري قبل از ازدواج با مردي رابطه برقرار كرد نبايد به خاطر اين اشتباه تاواني سنگين بپردازد ولي آن مرد به راحتي از زير بار اين مسئوليت شانه خالي كند. بايد هم به دختران آگاهي داد تا مراقب سلامت خويش باشند و هم اين بينش را تقويت كرد كه پاكي زن به داشتن بكارت او نيست بلكه متانت و نجابت است كه تضمين كننده سلامت روحی روانی اوست. بوده اند زنان و مردان به ظاهر عابدي كه در يك لحظه ايمان خويش را باخته اند. بايد تلاش كنيم تا دختران و پسران جوان جامعه ما بياموزند كانون خانواده مهمترين نهاد اجتماعي است و پايبندي به اين نهاد تضمين كننده سلامت زندگي ماست. بايد بياموزيم كه در هنگام ازدواج ضمن توجه به گذشته طرف مقابل بيشتر به تضميني كه براي ادامه راه مي دهد بينديشيم و تلاش كنيم تا در زندگي مشترك با ايجاد عشق و محبت و گرم كردن كانون خانواده از خيانت به هم بپرهيزيم.
در پایان تاکید می شود که پرده بکارت ملاک مطمئنی برای تشخیص سلامت جنسی دختران نیست و انواعی از پرده بکارت وجود دارد که خونریزی ایجاد نخواهد شد و در این موارد بهتر است حتما قبل از ازدواج به پزشک یا ماما مراجعه شده و برگه گواهی سلامت پرده بکارت دریافت شود .
“برخی عقیده دارند تا کی مهر تایید بر خرافات باید زد و سنت های کهن را نا عادلانه پذیرفت ” تقابل سنت و مدرنیته همواره وجود داشته و مسیر تکاملی خود را طی خواهد کرد.
برای اطلاعات بیشتر با شماه ۹۰۹۹۰۷۱۶۵۲ تماس بگیرید.
ترمیم بکارت به چه معنی؟
در معاینه هر جراحتی قابل تشخیصه.
برای اطلاعات بیشتر با شماره ۹۰۹۹۰۷۱۶۵۲ از تلفن ثابت از سراسر کشور ( تهران و شهرستانها) تماس بگیرید.
سلام و خسته نباشین.خواهش میکنم به سوالم پاسخ بدید.
من دراثر یک اشتباه و گول خوردن متاسفانه پرده بکارتم اسیب جزئی دارد.وسط پردم یه پارگی کوچیک هست به اندازه چند میلی متر.اذر ۹۸ این اتفاق برم افتاده و الان اردیبهشت ۹۹ هستیم.ممکنه دستشویی رفتن باعث اسیب بیشتر بشه؟واگر پیش یه دکتر خوب ترمیم کنم ایا بعدن توسط ماما قابل تشخیصه؟ممکنه گواهی باکرگی رو تایید نکنه
سلام پرده بکارت تنها با دخول آسیب میبینه
اگر این اتفاق افتاده بهتره که با یک مشاور صحبت کنید. ترمیم قابل تشخیصه
در صورت تمایل برای اطلاعات بیشتر با شماره ۹۰۹۹۰۷۱۶۵۲ از تلفن ثابت از سراسر کشور ( تهران و شهرستانها ) تماس بگیرید.